The story: I’m just a girl with a camera!

Nu am scris demult, așa că am decis să vă povestesc despre filmările din acest weekend. Anul III, Jurnalism, totul ține de practică și măcar acum să mai facem treabă pe ultima sută de metri. Eu sunt obișnuită cu aparatul foto sau camera de filmat, dar să mă aflu în spatele acesteia, a fost o a adevărată aventură.

2013-11-24 18.05.26

Sunt mândră de orașul meu, așadar l-am dezgolit de secrete și mistere, și am pornit în căutarea evului mediu în secolul XXI. Am reușit să iau cadre, să dezlănțui o adevărată poveste în jurul misterioasei cetăți. și mi-am dat seama că e greu să fii operator. După toată munca obositoare din acest sfârșit de weekend, realizez că pentru a fi reporter, trebuie să fii toate celelalte: operator, redactor, om de montaj, șofer, perfecționist!

2013-11-25 10.27.39

20131124_155127

Și dacă tot am vorbit despre filmări, din ultima colaborare cu Salon Excentric, au rezultat lucruri foarte bune. Băieții au dat drumul la site, așadar aici puteți găsi inspirația, curajul și detaliile despre tot ceea ce înseamnă un tuns la Soso în salon.

Și, că tot am primit multe mesaje pe facebook privind părerile voastre despre culoarea ce o am acum, vă recomand vopsitul și îngrijirea la Salon Excentric, stiliștii de aici cu siguranță știu să vă facă să ieșiți din anonimat. Din păcate, am cerut rețeta culorii mele, însă e o adevărată enciclopedie chinezească, pe care nici măcar eu nu o înțeleg.

Cât de curând revin cu alte filmulețe, surprize și poze. Vă pup și zâmbiți că vă stă bine! C.

426 total views, 1 views today

Comments

comments

Leave A Comment

Users on page

Now online: 1
Today: 5
This week: 71
Overall: 480313
UA-49735535-1