The story: I’m a woman!

Pășești cu atâta grație indiferent care îți este destinația. Însă azi, azi te simți și mai specială. De ce?

Din atâtea motive: toamna s-a jucat cu tine, transformându-se din una friguroasă într-o primăvară târzie; tenul tău simte adierea vântului ca pe un răsfăț așteptat de mult; buzele tale tomnatice inspiră atâta eleganță celor din jur; ținuta se îmbină atât de perfect cu starea ta de bine, încât radiezi precum soarele în toiul verii; iar părul…părul e arma ta secretă! De aceea azi o să duci răsfățul la extreme!

Intri în salon, știi că vei sta mult așa că îți iei o cafea! Îi găsești pe toți trudiți de muncă însă cu voie bună, dispoziție pe care o vezi doar la oamenii adevărați care știu ce înseamnă starea de bine. Te așezi așteptând întrebarea cea mare: Ce îți facem azi? Uitându-te la el, la hairstylist, în oglindă, îi răspunzi răspicat, sincer, pe nerăsuflate: Ce îmi stă bine!

Mai apoi, te lași dusă de mâini fine și ușoare, pe care le simți jucându-se în părul tău! Pentru un rezultat final extraordinar!

Intri în discuții cu partea feminină prezentă în salon, împărtășeși lucruri personale, râzi de amintiri comice, răsfoiești reviste imaginându-te pe tine acolo, stai, aștepți, și nu mai ai răbdare.

Ai vrea să nu te uiți în oglindă după ce te spală pentru ultima oară, doar pentru a fii tu cea mai surprinsă dintre pământeni. Și e o schimbare atât de mare! Tu, femeia în devenire, care nu a îndrăznit să taie vreodată mai mult decât trebuie din păr, care nu a vrut schimbări trăznite, deși ca persoană, era una dintre cele mai nebune, excentrice și guralive! Dar acum, și-a spus în sinea ei: Da, e vremea!    

ImageȘi a venit vremea să schimbe ceva în viața ei! A ieșit din salon mai încrezătoare ca oricând! Avea un chef nebun de plimbat, de povestit, de trăit! Datorită oamenilor care fac minuni!

Și a început să zâmbească cu atâta ardoare de viață! Zâmbea că îi stătea bine! Îmi stătea bine! Vă stă bine! Zâmbiți că vă stă bine!

Image

Rezultatul schimbării mele se datorează hairstyliștilor de la Salon Excentric, cu care am început o nouă colaborare. Părul în mâinile lor devine artă! Mai multe în curând!

Image

474 total views, 1 views today

Comments

comments

Leave A Comment

Users on page

Now online: 1
Today: 48
This week: 575
Overall: 464139
UA-49735535-1