Special App on IPhone!

Am lipsit ceva vreme din online, dar asta s-a întâmplat doar faptului că am promovat, din nou, în plan profesional. Și vorbesc aici de locul de muncă, ce îmi aduce cu adevărat beneficii pe plan financiar.

Cu noua achiziție despre care v-am vorbit în articolul trecut, peria de îndreptat părul, am primit foarte multe mesaje prin care m-ați întrebat de toate! Întrebarea cea mai comună a fost: De unde mi-o pot achiziționa?

Așadar, că tot avem timp să povestim, vă fac un top al aplicațiilor ce mie ori îmi salvează viața, ori mă rezolvă cu bani foarte puțini. Folosesc un Iphone de un an de zile, și fie vorba între noi, nu m-aș mai întoarce la Android niciodată. Deși aplicațiile sunt aplicații pe orice sistem de operare, Iphone-ul în privința mea îmi face viața mai ușoară.

  1. Wish app

Răspunsul la toate întrebările primite stă în această aplicație. Wish ( cu extensii precum Cute sau Geek) este aplicația prin care îmi comand în fiecare lună câte ceva. Găsiți de toate! Și când spun de toate, chiar mă refer la tot! Începând cu primordialele articole vestimentare, până la electronice, deco stuffs, jucării, carcase de telefon etc. Salvați-o pe telefon și veți vedea că în fiecare lună veți avea câte ceva de comandat.

Beneficii: preț foarte mic datorită exportului direct din China, transport gratuit la produsele peste 20 de euro, plata prin transfer bancar sau online!

Piedici: timp foarte lung de așteptare, separarea produselor adăugate în același ”coș virtual”, posibilitatea nepotrivirii mărimilor (dar asta trebuie să avem în vedere atunci când deja știm că un produs e făcut în China)

Ex: mi-am comandat peria de îndreptat părul cu 20 de euro, nu am plătit transport, și a ajuns la mine în 14 zile.

  1. Video LTE

Dat fiind faptul că Germania nu te ajută la downloadat, există mici aplicații ce, să o spun delicat, te lasă să îți vezi de treabă. De doi ani de zile mă lupt cu transferarea melodiilor, căci acasă foloseam foarte simplu Youtube Downloader, însă aici habar nu am dacă e interzis, însă nu mă risc.  Așadar, ce face această aplicație? Te lasă să asculți melodiile preferate pe Youtube și ți le salvează automat, cu tot cu videoclip, în memoria telefonului. Astfel, chiar și fără internet, mai apoi poți avea playlist-ul preferat în telefon. Simplu, nu?

  1. Replay sau VivaVideo

Două din aplicațiile pe care le ador, simplu de utilizat și foarte ușor de manageriat de pe telefon. Laptopul nu îl prea folosesc în ultima perioadă, așadar ceea ce nu pot face pe telefon, mai bine nu mai fac deloc. Calitatea clipului nu e una HD, însă cât să fie fun pentru ceea ce vrei repede să postezi, sunt Super!

  1. Face Tune

Este o aplicație plătită, pe care nu am folosit-o până acum, căci chiar nu am simțit nevoia să îmi șterg habar nu am ce pată de pe față, doar pentru a da bine online. Însă, pentru cei care cu adevărat au nevoie de a se edita frumos și subtil, această aplicație e una dintre cele mai folosite de bloggeri pentru a-și retușa imperfecțiunile.

 Sper să vă fie de folos enumerația de mai sus! Avem câteva poze cu Parka Jacke de la Zara, ce iarna asta m-a încălzit cu adevărat și nici nu a costat o avere.

DSC_1051 DSC_1038

DSC_1039

DSC_1040

DSC_1043

DSC_1047

DSC_1048


2,850 total views, 2 views today

Comments

comments

Comments
One Response to “Special App on IPhone!”
  1. Nice tips! Si eu sunt un fel de appfreak :D am telefonul plin de fel de aplicatii care imi fac viata de blogger mai usoara :D
    xo
    http://www.fashionablestreets.blogspot.com

Leave A Comment

Users on page

Now online: 1
Today: 23
This week: 340
Overall: 486179
UA-49735535-1