Prăjiturim cu Green Sugar!

Am lipsit ceva vreme de pe blog, asta doar pentru a lua de la start ceea ce am început acum doi ani de zile, fără gânduri și regrete. Am început acest blog plină de speranță cu o susținere extraordinară din partea celor ce mi-au fost alături. Din păcate, viața te învață că mai sunt și furtuni, și oamenii se schimbă, însă tu nu!

Trebuie să spun că am un concurs pentru voi din partea Green Sugar și m-am chinuit până m-am apucat de bucătărisit! Zilele mele libere sunt un tablou cu mine, într-un pat mare, părul răvășit, tableta și telefonul! Cam atât!

Însă am un chinuitor mai mare lângă mine de vreo lună, care m-a entuziasmat și mai tare să continui tot ceea ce am început! Colaborarea mea cu Green Sugar nu s-a oprit niciodată, așa că, prin subiectul principal tata, am primit toate cele necesare pentru a vă bucătărisi o supriză cu un concurs la pachet!

Am primit și ajutorul mamei, de unde am luat rețeta, iar pentru prima dată în viața mea: am prăjiturit ceva cu fructe (căci cu torturile m-am lecuit)! Pot spune că Green Sugar m-a provocat enorm, însă rezultatul, precum criticul meu cel mai mare spune, excelent!

 kjhdgkhg

I missed a long time from writing here on the blog, but I learnt that the people changed but you have to go on! I have to say that after such a long time, I have a contest for you from my sweet Green Sugar Company. I tried many times to start to cook for you, but really my free days are a picture with me, in a large bed, messy hair and my phone next to me. By a month, my father came to me, so he was the transporter who made this colaboration possible. And because he is the biggest critic for me, we start today to cook a recipe from my mom, who was beside us everytime! For the first time in my life: I cook a beautiful fruitcake! If you liked what you will see, I invite you to read our recipe and to share this to your friends! Doing this, you enter automatically in the contest, and who will have more likes, will win! What? A Green Sugar + a plate GS! The contest will end in 29 october!

DSC_02901

DSC_02932

DSC_03004

DSC_03505

DSC_03646

DSC_03707

DSC_03819

Dacă v-a plăcut ceea ce ați văzut în poze, vă invit să citiți rețeta noastră proprie (spun noastră căci suntem acum o familie, nu doar echipa blogului, ai mei părinți și minunații mei colaboratori):

 Prăjitură cu fructe

Ingrediente:

150 gr Green Sugar

1 Praf de copt/Baking powder

5 ouă/eggs

200 g Ulei/Oil

400 gr Făină/Flower

1. Separi albușul de gălbenuș. Bați cu mixerul spuma tare, după care adaugi 2 linguri de apă rece. 

2. Adaugi praful de copt.

3.Adaugi Green Sugar și gălbenușurile pe rând.

4. Adaugi 7 linguri de apă clocotită, uleiul, după care presari făina în mixul deja format.

5. Pe tava unsă cu unt și presărată cu puțină făină (pentru a nu se prinde) punem conținutul și adăugam deasupra fructe – cireșe/vișine/rabarbăr/prune.

6. La cuptor se lasă 20 – 25 minute, la 160 C – la cuptorul preîncălzit.

Dacă doriți să bucătărisiți și voi ca mine, cu Green sugar alături, ceea ce trebuie să faceți e să dați un simplu share (distribuire) la rețeta de pe blog, și etichetare Blog Cristina Plaian sau facebook-ul propriu! Hai să vedem câte like-uri strânge fiecare participant pe wall-ul propriul și alegem câștigătorul cu cele mai multe!

Avem și un premiu pentru participantul cel mai activ și cu cele mai multe like-uri: 1 borcan Green Sugar + 1 bol personalizat GS! Aveți timp să vă înscrieți până în 29  octombrie! Spor! C’


1,507 total views, 1 views today

Comments

comments

Leave A Comment

Users on page

Now online: 1
Today: 6
This week: 96
Overall: 482939
UA-49735535-1