NEW : Straightener Brush

Dacă ar fi să ne întrebăm ce ar mai fi nou pe piață, am avea prea multe răspunsuri. Noi inovații de fond de ten, vopsea rezistentă pentru păr și lista ar putea ușor continua. 

DSC_1343

Văzusem de ceva timp minunăția asta online și mă gândeam dacă îmi folosește sau nu. Am atâtea aparate și atâtea extensii, de nu am când să le folosesc sau să le port, căci la servici părul prins e obligatoriu. Dar totuși, văzând că a apărut și pe piața românească, am zis hai să o încerc. Am văzut un preț exagerat : 250 de lei.  Și da, vorbesc de noua inovație apărută în lume : PERIA ELECTRICĂ DE ÎNDREPTAT PĂRUL. Sincer, habar nu am dacă există de mult, căci am văzut și de la Braun sau Philips în magazinele de specialitate, însă la câtă reclamă se face la cea roz (chinezească), nimic nu m-a putut face să ezit. Așadar, că tot e luna februarie, micul cadou mi-a ajuns la ușă.

Am comandat-o de pe un site din China; mi-a ajuns în două săptămâni, transportul a fost inclus și am plătit 20 de euro. Nu mi se pare mult, chiar ok pentru un lucru ce a apărut în prima instanță la un preț de peste 100 de euro. Oricum sunt conștientă că de pe orice site ai comanda-o, tot din China sunt aduse, așa că am luat-o direct de la producător și m-a costat mult mai ieftin. Isteț, zic eu.

Să vă spun cum e:  Obișnuită, cu perii foarte tari (normal, căci aceștia se încălzesc), un buton de pornit/oprit și două butoane de reglare temperatură. Eu o folosesc mereu pe 180 de grade; mi se pare cea mai ok temperatură privind rezultatul și protecția cât de cât a părului. Dacă dorești un păr extraordinar de drept îți sugerez să folosești placa. Dacă vrei ca părul tău să fie aranjat, întins și să nu stai foarte mult, alege peria. Nu credeam la început că poate chiar să întindă atât de bine și să mai și reziste peste noapte, însă a trecut cu brio testul, și sunt foarte mulțumită pentru o minunăție de 20 de euro.

Cât timp îmi ia să îmi îndrept părul? În mod normal cu placa stau mult căci doresc să fie chiar foarte drept dacă tot mi-l ard atât de tare. Cu peria am stat exact 7 minute, cu tot cu împărțit păr și pieptănat șuvița de două ori. (în video puteți vedea).

Cum se simte? De când o posed, am folosit-o de trei ori, însă părul meu e chiar mătăsos, dar cred că e și normal, din moment ce mai mult te piaptănă. Chiar am o problemă cu pieptănatul, căci nu o fac zi de zi. Însă pentru folosirea periei, este nevoie!

Tips: – părul să fie foarte uscat

- pieptănați cu o perie normală părul înaintea folosirii periei electrice

- nu trebuie să insistați foarte mult pe șuvița de păr dacă aveți un păr puțin ondulat

- pieptănați ușor pe partea inferioară pentru a vi-l întinde cât mai bine

Cu acestea toate povestite și scrise, spor la cumpărat și probat. Dat fiind faptul că am primit multe mesaje din partea fetelor ce mă întrebau dacă își merită banii, răspunsul meu e unul pozitiv și foarte satisfăcător. Pentru 2o de euro, face o treabă neașteptat de bună. Să sperăm că și pe termen mai lung

Kisses. C

DSC_1350

DSC_1345

DSC_1346

DSC_1348

2,334 total views, 1 views today

Comments

comments

Leave A Comment

Users on page

Now online: 1
Today: 23
This week: 340
Overall: 486179
UA-49735535-1