M Calendar – Emotions

Dimineața m-a prins târziu! Cu o ceașcă de cafea, pitulată în pat, ascunsă de razele soarelui ce intră dinpre balcon. V-am spus că ne-am mutat? Ei, astăzi nu e despre mine, astăzi este despre M!

Povestea asta a fost începută, neterminată și prăfuită, până acum! Acum vreo lună, Sighișoara a fost învăluită într-un mister și mai aparte ca cel avut. Vedeți cum continui să vorbesc întruna de orașul meu, deși nu mai stau în el de aproape șase luni? La începutul lunii noiembrie, Sighișoara a fost gazda proiectului M Calendar, ce continuă sa ia amploare an de an, dar mai ales ediția aceasta.

kjhdgkhg

This year, Sighișoara was part of one of the most interesting and beautiful projects ever. M Calendar is a concept made by Mitichi few years ago! You remember Mitichi, that stubborn man that makes year by year amazing shows at Feeric and beautiful shoots for the Calendar! Well, this year, next to others fashion bloggers, photographers and models, I was part of this project as a consultant. How I managed from one thousand kilometras to make the links to connect home? Easily, with help of vice-mayor of city, Dan Bândea, and some ideas that we’re staying for a long time in  my head. The job is done, the launch was made and the pictures are amazing! Thank you, M, for this experience!

M Calendar este un concept realizat de Mitichi! Mitichi, omul despre care vă povesteam că face toată minunea de festival al modei, numit Feeric, din Sibiu! Vă aduceți aminte? De câțiva ani încoace, Mitichi se încăpățânează să facă ediții ale festivalului, și mai ales ale proiectului, căci despre asta vorbim, din ce în ce mai mirobolante, de succes, în locuri inedite. Locul ales pentru realizarea ediției de anul aceasta a făcut dintr-un calendar, o adevărată poveste, inspirată din misterul și aura cetății! Echipa? Echipa a fost, este și va fi una mereu tânără și efervescentă! Bloggerii de modă nu au putut lipsi, aducând fashion-ul la un standard înalt în Sighișoara! Ioana Grama, Deea Codrea sau Ioana Chișiu au fost admirate pe străduțele înguste ale cetății de toți cei care, din umbră, le urmăresc activitatea constant.

Joi a fost lansarea oficială a calendarului, cât și a albumului, având parte de sute de complimente. Pe măsură, spun eu! Deși nu am putut fi prezentă, am fost numită consultant și am ajutat cu toate cele necesare și cu putință de la o mie de kilometri distanță! Senzația? Mai mult de regret că nu am putut să fiu acolo în persoană, însă văzând rezultatul, sunt încântată de contribuția adusă și de tot ceea ce acești oameni au realizat pentru o ediție M Calendar 2015 Extraordinară! Vă las în compania pozelor! Vă pup cu drag!

Pe final, vreau să mulțumesc de sprijin Domnului Viceprimar Dan Bândea, cât și prietenului drag M, care m-a lăsat să fac parte dintr-un proiect cu totul și cu totul special!

 


1,818 total views, 2 views today

Comments

comments

Leave A Comment

Users on page

Now online: 1
Today: 11
This week: 374
Overall: 486213
UA-49735535-1