Leather Combo

Știu că se apropie Valentine’s Day, însă anul acesta am decis să renunț la articole pompoase sau idei de cadouri. De ce? Precum scriam și anul trecut într-un articol, prefer mereu o cină în oraș decât zeci de cadouri.

Dat fiind faptul că am ajuns la nivelul în care îmi cumpăr orice, chiar orice, o am și pe maică-mea martoră, cadourile nu mă mai satisfac nici câtuși de puțin. Și e de bine! De ce să așteptăm cadouri când noi știm cel mai bine sentimentul de nedescris când avem sacoșele pline cu daruri de la noi înșine?

kjhdgkhg

I know Valentine’s Day is on us, but for this year I don’t want gifts or writing about this. As I wrote in so many times, I always prefer a dinner at the restaurant. For the other side, now I can buy anything I want, because I am on my own, so the gifts aren’t for me anymore. For today I present you an outfit with my lovely contrast of white and black. Simple but complex. Why? Because I am expecting the spring so much that leather can be combined with everything, even with this springish sneakers. Enjoy, readers!

Pentru astăzi v-am pregătit un outfit post, cu o ținută pe cât de simplă, pe atât de complexă vizual. Contrastul clasic de alb și negru m-a încântat mereu, de aceea îl port mai tot timpul. Sincer, papucii țin de cald, însă aștept cu atâta ardoare primăvara să renunț la cizme și să mă răsfăț cu rochițe, de nu vă puteți imagina.

Oricum, pielea nu dă greș, în combinație elegantă sau casual, arată mai sexy ca pe CatWoman. Vă las să savurați! Kiss

DSC_0894

DSC_0812

DSC_0818

DSC_0822

DSC_0833

DSC_0847

DSC_0848

DSC_0849

DSC_0854

DSC_0858

DSC_0884

DSC_0890

Sneakers – New Yorker

Pants – Tally Weijl

Jacket – Pimkie

Bag/Necklace – H&M


4,118 total views, 2 views today

Comments

comments

Comments
2 Responses to “Leather Combo”
  1. Ador cum te-ai imbracat! si eu ador mai bine sa stau cu el acasa, in bratele lui si sa ne uitam la un film decat sa ne facem o groaza de cadouri!

Leave A Comment

Users on page

Now online: 1
Today: 11
This week: 374
Overall: 486213
UA-49735535-1