Găsește-te pe tine!

Azi am liber, dar viața m-a trezit! Am atâtea de făcut, și vorba aia, atât de puțin timp! Adele e în fundal, tastele fac mai mult zgomot, și încep din nou să scriu!

Povesteam acum un an cât de aproape este perioada în care, efectiv, nu voi mai avea timp de absolut nimic! Gânduri multe intră și ies, însă practica a fost întotdeauna mai grea! Lucrez zi de zi, iar atunci când ajung acasă, relaxarea o găsesc într-un duș fierbinte și căldura locului meu sfânt! Îmi caut o geacă de iarnă de vreo două săptămâni și nu pot găsi una să îmi intre în cerințe! Le văd în metrou, pe stradă, însă atunci când le probez în magazin mă simt ca un manechin căruia nu îi stă bine cu nimic!

Am încercat mereu prin acest blog să aduc diferite tendințe potrivite stilului meu pentru inspirație, însă nu doresc niciodată să îmbrăcați ceea ce nu simțiți doar pentru faptul că e în trend! De asta există atâtea tipuri de bloggeri și bloguri, ce aduc mereu ceva nou și personal!

Ieri noapte mi-am visat bloggerii! Începând de la Mădălina (aici), care are un stil aparte, dar pe care nu îl pot aborda total, ci doar inspirațional, până la Sandra (www.sandrab.ro), cu care îmi găsesc stilul asemănător, și aparte în același timp! Dau exemplele acestea, pentru a vedea diferențele și compatibilitățiile! Trebuie mereu să apreciați și să susțineți un blogger căruia îi apreciați munca, stilul și scrisul, însă definiți-vă pe voi pentru a câștiga experiența personală într-ale modei!

Scrisul dintr-o țară străină e mai greu, și nu credeam că am să spun asta, însă unele povești nu le veți putea experimenta doar atunci când trăiți în același loc ca și mine! Sunt fericită că există aceste tipuri de flohmarkt-uri, însă România mea are second-hand-uri, are magazine ieftine și calitative, are oameni deosebiți care pun preț pe gândurile tale! Cred că dorul din mine vorbește!

În final, ceea ce am vrut să transmit, pe lângă un outfit total black cu care v-am obișnuit, e un gând de personalitate și putere pentru fiecare dintre voi! Indiferent de domeniu, găsiți-vă pe voi! Iar fericirea vine la pachet!

DSC_04068

uhjk

DSC_0446j

DSC_0423kj

DSC_0485hb P.S.: Astăzi este ultima zi de concurs Green Sugar și avem câțiva participanți ce m-au întrebat dacă e chiar pe bune! Dragii mei, atâta timp cât acest blog continuă, vă asigur că totul este real și posibil! Avem rețete pe blog: un share și o etichetare, multe like-uri și un câștig pe măsură! Baftă! aici


2,522 total views, 1 views today

Comments

comments

Leave A Comment

Users on page

Now online: 1
Today: 23
This week: 340
Overall: 486179
UA-49735535-1