BMW & Bad Day for my hair

Dumincă dimineața, hotărâți să votăm, plecăm la Adela și Florin. Era vreo unșpe și ceva, eu o pensam pe Adela. Băieții erau deja enervant de nerăbdători să o luăm din loc. Navigația ne-a dus corect.

DSC_0865

Opriți de un semafor, vedem lume adunată, Râdeam prin mașină că cine știe ce summit este. Niciunul! Era poporul nostru, mai unit ca niciodată, urnit din loc să voteze pentru cei rămași în batjocura de acasă. De trei ori ne-am întors pe tot parcursul zilei, tot de atâtea ori ne-am izbit de oamenii ce continuau să se adune, parcă mai pregătiți ca niciodată: cafea, geci groase și multe povești. Ei, asta e o poveste ce nu prea are sfârșit.

kjhdgkhg

 Last Sunday was good for my intelligence, bad for my vote and hair. Well, we couldn’t vote, so after three times standing in the line for our country, we decided to visit BMW museum. It is a madness! Technology, culture and past-future cars all around. If you think you want to visit, the entrance cost 8 euro – normal ticket, 7 euro – group ticket and 5 euro – student ticket. I definitely recommand you to go because you have what to see. It is explain everything and your gonna be so impressed about the new technology that you will want to share it. We even could enter in a car, BMW M3 I think, and we were so proud, laughing in the same time.
You cand see the picture down here! I’m waiting your opinion! Have a great weekend! Kiss

Cu 18 grade pe termometrul din bord, duminica noastră era prea frumoasă ca să nu o răsfățăm cu dorințe demult avute. Obiectivul nostru a fost muzeul BMW. Credeam vreodată că voi fi într-un loc cu atâta tehnologie? Nici vorbă!

DSC_0803

Am parcat mașina la subteran. Liftul avea trei butoane: le-am apăsat pe toate să fim siguri că nu rămânem unde nu trebuie. Când intri în clădire, te plesnește un aer stilat, cu oameni relaxați și curioși. De fapt nu eram în muzeu, ci în forum. Acolo e intrarea gratuită și te mai poți urca și în ce mașină vrei. Stânga M3, dreapta M4. Sau invers? Roșu sau gri? Era aproape indecisibil ce ne întrebam, dar totuși o plăcere enormă pentru ego-ul nostru.

DSC_0580

DSC_0614Pentru a ajunge în muzeu, treci pe o pasarelă deasupra șoselei, de unde poți vedea Olympia Park, turnul BMW, cât și curentul realizat de mașini ce intra pe o parte și ieșea pe cealaltă. Mă refer la urechi.

DSC_0745

DSC_0728

Intrarea pentru grup de minim 5 persoane este 7 euro, pentru studenți (indiferent de țară) 5 euro, iar prețul normal 8 euro. Bilele mișcătoare – primul punct de cum intri în muzeu. Motoare istorice, filmulețe, ba chiar și cursele din România îți erau explicate – bine, îți erau explicate în germană și eu nu înțelegeam nimic. Mașinile erau de un lux orbitor, oamenii mai prietenoși ca niciodată, și culmea, nu vindeau nimic. Am reflectat apoi și mi-am dat seama că își merită banii. Tehnologie reinventată, efecte acustice incredibile, arhitectură de viitor și mașini de pe toate timpurile. Nu m-am uitat la ceas, însă plimbarea prin muzeu, pe cât de liniștitoare, pe atât de captivantă.

page

DSC_0801

  • -Să îi zici la tati că e ditamai turnul cu încă 4 clădiri mai mici. Abia aștept să vă aduc.
  • Auzi, Tică, vreo câteva clădiri din viitor! Așa arată BMW-ul.

Mă distrez pe seama alor mei, că la cât dor țin în ei, au puterea să ne ridice din pesimismul în care ne trezim uneori.

DSC_0558

DSC_0613

DSC_0616

DSC_0635

Florin îmi arăta cum se schimbă vitezele de pe volan

DSC_0783

Odată ce te așezi, povestitorul virtual îți spune doar ție întreaga istorie a mașinilor BMW

DSC_0799

DSC_0807

Cu dedicație

DSC_0822

Camera motoarelor – doar stând pe semn auzi fiecare motor cum sună când e pornit

DSC_0843

Mașina mică – visul oricărui șofer căruia nu îi iese parcarea laterală din prima

Duminică a fost genul de zi proastă pentru părul meu, proastă pentru votul meu și bună pentru cultura mea. Balanță îmi e cam antipatică în ultima vreme, dar e totuși bine că am câte ceva pe amândouă părțile. Vă pup și stați pe aproape pentru partea a II-a a shootingului Boyfriend.

Click aici pentru a intra în concursul Green Sugar, ce se desfășoară până pe 17 noiembrie! 


1,580 total views, 1 views today

Comments

comments

Leave A Comment

Users on page

Now online: 1
Today: 5
This week: 71
Overall: 480313
UA-49735535-1